divendres, 7 d’octubre del 2011

5 d'octubre de 2011, 2n Comitè d'Avaluació i Seguiment


Dimecres 5 d'octubre es celebrà el 2n Comitè d'Avaluació i Seguiment del Projecte d'Intervenció Integral (Llei de Barris). La reunió, liderada per l'Alcalde de Gavà, comptà amb la presència i participació de membres de les entitats socials i veïnals dels barris d'acció i la ciutat de Gavà, representació dels diversos àmbits de l'Ajuntament de Gavà implicats en el projecte de millora integral, i l'Oficina de Barris de la Generalitat de Catalunya. 

La reunió, de caire anual, té per objectiu efectuar el seguiment de les actuacions que s'estan duent a terme i control de l'estat econòmic i de les justificacions econòmiques del projecte.

Per últim, amb un torn obert de paraules, cadascuna de les parts implicades valora el grau d’execució del programa, la consecució dels resultats obtinguts, la incidència de les actuacions, etc.

Tant Ajuntament com Generalitat estan d'acord en que el projecte, en el seu segon any d'execució, avança de forma favorable donat el moment de reconducció econòmica que es viu a l'entorn. El projecte avançarà impulsant projectes de millora social, Salut als Barris i Treball als Barris, amb la voluntat de seguir treballant per la millora integral del Sector.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada