dimarts, 16 d’octubre del 2012

GavàMón 2012. MOSTRA DE CINEMA I DRETS HUMANS, a l'Espai Maragall

D'acord amb la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat, que la ciutat de Gavà va signar l'any 2004, en què es recullen els drets dels ciutadans i ciutadanes i els compromisos dels ajuntaments per aconseguir que es respectin aquests drets a la ciutat, del 19 al 21 d’octubre es presenta la VIII Mostra de Cinema i Drets Humans, GavàMón 2012, a l’Espai Maragall. La vuitena Mostra presenta el cartell dissenyat per l’artista gavanenca Neus Pino i inspirat amb els drets de la ciutadania.

La VIII Mostra de Cinema i Drets Humans engega amb una campanya de recollida d’aliments. Amb la col·laboració de la Fundació Banc dels Aliments, té la finalitat d’assentar i fomentar els valors del GavàMón a la nostra ciutat: drets humans, igualtat, cooperació i solidaritat.

Amb l’objectiu d’organitzar un GavàMón com un projecte de democràcia participativa, la primera novetat d’enguany ha estat que la ciutadania ha escollit les pel·lícules d’aquesta VIII Mostra de Cinema i Drets Humans. Mitjançant el vot dels ciutadans i ciutadanes, GavàMón 2012 ha recollit les diferents inquietuds i ha plasmat de manera democràtica la decisió de les persones que hi han participat. D’aquesta manera, amb les aportacions de la ciutadania, es construeixen continguts de qualitat.

La vuitena edició del certamen té una obligada vinculació amb el context social actual i els canvis que es produeixen en el nostre entorn immediat. En aquest sentit, el diumenge 21 d'octubre a l'Espai Maragall s’incorporarà el debat de la ciutat. Aquest espai vol esdevenir un lloc generador de respostes als moments actuals que estem vivint.

Programació subjecta a canvis

Programació complerta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada