dimecres, 16 de gener del 2013

Formació per a persones adultes - gener/abril 2013

NOVA PROGRAMACIÓ DE CURSOS PER A PERSONES ADULTES, GENER-ABRIL:
Una nova programació de formació per a persones adultes a la ciutat, durant el període gener a abril. Aquesta programació recull els cursos que es realitzen a través de les Aules de Formació Permanent de Persones Adultes. També aquesta programació recull els cursos que es realitzen a través dels Punts G.

Els tallers adreçats específicament a joves, a través de la programació Jove Mou-te!, també tenen una part important en aquesta programació:

TALLERS JOVE MOU-TE

Grafologia II


En aquest segon taller de grafologia, coneixeràs com som o com estem les persones, mitjançant la interpretació grafològica de la dimensió de la lletra, la cohesió, la forma de l'escrit, la pressió, la inclinació i la direcció de l'escrit, tant de l'escriptura com de la signatura.

Durada: 8 hores
Horari: dijous 7, 14, 21 i 28 de febrer, de 18.30 a 20.30 h
Lloc: La Casa Gran (carrer Major, 37)
Preu: 20 €

Iniciació al coaching

Com afrontem els nous esdeveniments que vivim? Són les circumstàncies les que defineixen l’assoliment dels nostres objectius? O és la manera en què interpretem el que ens passa allò que determina què fem? A través del coaching, explorarem com la nostra manera de percebre influeix en allò que fem i en els resultats que obtenim.

Durada: 8 hores
Horari: divendres 1, 8 , 15 i 21 de febrer, de 18.30 a 20.30 h
Lloc: La Casa Gran (carrer Major, 37)
Preu: 30 €

Danses africanes

Un taller per aprendre a tenir consciència del nostre cos, treballar la coordinació i el ritme mitjançant ritmes i danses africanes. No t’ho pots perdre!

Durada: 8 hores
Horari: dissabte 2, 9, 16 i 23 de març, 18 a 20 h
Lloc: La Casa Gran (carrer Major, 37)
Preu: 20 €


Enganxa’t al ganxet

En aquest taller aprendrem les tècniques bàsiques del ganxet i explorarem les possibilitats que ens ofereix. Acabarem podent fer bufandes, gorres, articles per a la casa i, finalment, nines i joguines amb la tècnica amigurimi.

Durada: 8 hores
Horari: dijous 7, 14, 21 i 28 de març, 19 a 21 h
Lloc: La Casa Gran (carrer Major, 37)
Preu: 30 €




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada