dimarts, 7 de juny del 2011

La Festa Major de Can Tries aplega veïns de tota la ciutat

Aquest cap de setmana, el barri de can Tries ha viscut la seva festa major. Van ser molts els veïns de Gavà que, atrets pel programa d’activitats, es van atansar fins aquest lloc per tal de gaudir de les diverses activitats que es van organitzar. Segons el president de l’Associació de Veïns del barri, Pedro Agudo, “ha vingut molta més gent que en d’altres anys, i per això la valoració que en fem és molt bona”. Els veïns de Can Tries organitzen aquestes festes amb l’objectiu de “donar a conèixer el barri, que la gent de Gavà sigui conscient de que estem molt a prop, que s’assabentin de què fem”.


Entre les activitats que van arreplegar més gent, tot i que aquesta no es va fer en el barri sinó a les instal·lacions esportives de Can Torelló, hi ha el tradicional partit de futbol entre casats i solters, un matx que van guanyar, com també sol ser habitual, els solters. Entre les activitats que es van desenvolupar en el mateix barri, de les més exitoses va ser l’actuació musical a càrrec dels alumnes del barri d’un curset de guitarra impartit per Javi Vaquero, que també va actuar amb els seus deixebles.

D’altra banda, la 1ª Mostra d’Art i Tallers, que es va inaugurar el divendres 3 i romandrà oberta fins el dijous 9, exhibeix una mostra representativa de fotografies dels cursets que s’han desenvolupat darrerament a can Tries, com ara els de tai-xi, el de dansa del ventre, el d’anglès, o el mateix de guitarra impartit per Vaquero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada