dijous, 27 de setembre del 2012

Cursos de català per facilitar la comunicació oral i escrita entre les persones

Cursos de català per facilitar la comunicació oral i escrita entre les persones
 
El Servei Local de Català de Gavà ofereix, un any més, diferents modalitats de cursos de català per a persones majors de 18 anys. Una primera opció són els cursos orientats a la llengua oral que consten d'un nivell bàsic i d'un nivell elemental, repartits en tres graus de 40 hores cadscun. Es tracta de cursos adreçats a persones no catalanoparlants que volen aprendre i millorar la comprensió i l'expressió oral de la llengua catalana. L'objectiu d'aquests cursos és facilitar la comunicació oral, i per això, s'hi treballen, principalment, les capacitats d'entendre el català i de parlar-lo.

El Servei Local de Català també oferta cursos orientats a la llengua escrita. En concret són cursos trimestrals adreçats a persones que dominen en gran part la llengua oral, que volen aprendre l'expressió escrita i millorar l'expressió oral de la llengua catalana. En aquest cicle es treballen les capacitats d'entendre, parlar i escriure el català en les situacions comunicatives més freqüents i quotidianes. Els cursos consten d'un nivell intermedi i un de suficiència amb tres graus de 40 hores.

Els cursos de nivell bàsic són gratuïts i la resta oscil·len entre els 33,22 € i els 142,76€ euros. Val a dir, que hi ha bonificacions del 50% per a jubilats i famílies nombroses, i de fins al 70% per a les persones que es troben en situació d'atur.
La inscripció es farà fins el 27 de setembre, i prèviament s'ha de fer una prova de nivell per saber quin és el curs que cal iniciar. Per fer-ho s'ha de demanar cita prèvia al telèfon 93 638 26 11, de 10 a 13 i de 16 a 20 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada