dijous, 27 de setembre del 2012

L’Ajuntament i l’Aula Lluch signen un conveni per oferir cursos de formació gratuïts a persones de Gavà en atur

L’Ajuntament i l’Aula Lluch signen un conveni per oferir cursos de formació gratuïts a persones de Gavà en atur
 
L'alcalde de Gavà, Joaquim Balsera i Lluís Ribó en representació de l'Aula Lluch han subscrit un conveni de col·laboració per a la realització de cursos d'alfabetització informàtica i cerca de feina per Internet. Mitjançant l'acord l'Aula Lluch, centre privat de formació ocupacional i contínua de Gavà, ofereix les seves instal·lacions i docents per a la realització dels cursos organitzats per l'Ajuntament amb l'objectiu de millorar les oportunitats d'accés al mercat de treball de persones en situació d'atur.

La tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica, Raquel Sánchez ha destacat, "l'aportació tant important de l'Aula Lluch al oferir a la ciutadania les seves instal·lacions i professorat" i va afegir que, "com Ajuntament agraïm aquesta iniciativa que va en la línia del que demanava l'alcalde fa uns mesos quan va presentar el document Acord per Gavà: la necessitat de sumar esforços entre tots, en aquest cas entre una administració i una empresa privada dedicada a la formació. Desitgem que amb aquests cursos puguem ajudar a persones a inserir-se en el mercat laboral".
En els mateixos termes s'expressava el responsable de l'Aula Lluch, Lluís Ribo, després de signar el conveni: "Espero que puguem ajudar a molta gent que no pot pagar-se un centre de formació i no té possibilitat d'accedir a les noves tecnologies. Malauradament no són moltes places però desitjo que els beneficiaris puguin gaudir , aprofitar-ho i fer ho servir per trobar feina". L'Aula Lluch i l'Ajuntament segons Ribó "sempre hem mantingut bones relacions i hem col·laborat quan ha estat possible".

Els cursos que s'ofereixen estan adreçat a persones en situació d'atur residents a Gavà. En concret es faran 4 cursos d'alfabetització informàtica amb una durada de 8 hores cadascun i 10 alumnes per curs i 6 cursos de cerca de feina per Internet amb una durada de 4 hores cadascun i també amb 10 alumnes per curs.

Els cursos tindran lloc els dilluns i dimarts del 24 de setembre al 6 de novembre en horari de 9.30 a 13.30 hores. Les persones interessades poden adreçar-se a l'Aula Lluch, carrer de Ramon Llull, 17, telèfon 93 633 32 06 o bé al Centre de Suport a l'Empresa, carrer del Progrés, 27, telèfon 93 633 34 50, per inscriure's.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada