dijous, 27 de setembre del 2012

Joaquim Balsera oficialitza els nomenaments dels regidors i les regidores de barri

Joaquim Balsera oficialitza els nomenaments dels regidors i les regidores de barri:

German Agustí serà el regidor del barri del Centre i Barceloneta, Emma Blanco estarà adscrita als barris d'Ausiàs March, Àngela Roca i can Serra Balet, Miquel Àngel Díaz serà el representant municipal als barris de can Tintorer, can Pere Bori i can Tries, mentre que Jordi Jiménez ho serà de Bòbiles, Diagonal, les Colomeres, Santa Teresa, la Sentiu i Bruguers. Ca n'Espinós serà responsabilitat de José Obispo i Apolònia Herrera serà la regidora de Gavà Mar. El tinent d'alcalde de Presidència, Víctor Carnero, assumirà la coordinació del conjunt de regidories de barri.

L'alcalde, a l'hora d'anunciar els nomenaments ha posat l'èmfasi en que "la nova estructura no representa cap despesa afegida" donat que la funció principal serà "conèixer de primera mà les demandes i inquietuds del veïnat, incidint tant en la dinamització dels barris com en la millora del civisme i la convivència".
Balsera ha expressat que els regidors de barri "esdevindran corretja de transmissió entre les demandes concretes de cada barri i l'actuació municipal que també podrà ser explicada des de la proximitat", atés que s'habilitaran espais d'atenció "sense cita prèvia als diferents equipaments de la ciutat on estaran ubicats per a una correcta atenció".

El batlle gavanenc ha destacat que "s'obre amb aquesta iniciativa una nova dimensió pel que fa a la participació ciutadana" i que uns dels objectius d'aquest nou  model organitzatiu és "aprendre per extreure conclusions a partir de les opinions, les demandes i la interacció amb la ciutadania".

Els regidors i les regidores de barri, que compaginaran la nova tasca amb les funcions que ja tenien assignades, començaran a treballar el proper mes d'octubre, de manera coordinada amb els departaments corresponents de l'Ajuntament amb la finalitat de resoldre correctament les demandes, suggeriments, queixes o iniciatives que la ciutadania els faci a mans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada