dimecres, 12 de setembre del 2012

EXPOSICIÓ | Can Tries, el nostre barri


Can Tries, el nostre barri.
Un bocí de Can Tries s’apropa a la ciutat.
Del 7 al 29 de setembre, a la Sala d’Exposicions de la Biblioteca Josep Soler Vidal, podrem fer un recorregut per la memòria històrica i vivencial del barri. A més a més gaudirem d’una mostra d’obres artístiques realitzades pels veïns i veïnes del barri i per d’artistes de Gavà qui han inspirat la seva obra en el barri de Can Tries. 

L’exposició, organitzada pel projecte Llei de Barris en col·laboració amb l’Associació de Veïns i Veïnes de Can Tries, el veïnatge, l’Associació d’Artistes Plàstics de Gavà i el Centre d’Història de la Ciutat, s’emmarca en el conjunt d’accions de millora urbanística i social que inclou el Projecte d’Intervenció Integral de la Serra de les Ferreres. 

Tot el que podreu veure a l’exposició és fruit de la col·laboració veïnal i el treball dels equips professionals en la dinamització de grups de conversa, tallers i entrevistes individuals. Un recull de testimonis orals i visuals de la memòria del barri, un retrat de la seva identitat, un tros de la seva realitat urbanística i social.

La inauguració serà el proper divendres 14 de setembre a les 19h. Us hi esperem!

-----------------------------

Can Tries, nuestro barrio.
Un pedazo de Can Tries se acerca a la ciudad.

Del 7 al 29 de septiembre, en la Sala de Exposiciones de la Biblioteca Josep Soler Vidal, podremos hacer un recorrido por la memoria histórica y vivencial del barrio. Además disfrutaremos de una muestra de obras artísticas realizadas por los vecinos y vecinas del barrio y por de artistas de Gavà quienes han inspirado su obra en el barrio de Can Tries.

La exposición, organizada por el proyecto Llei de Barris en colaboración con la Asociación de Vecinos y Vecinas de Can Tries, la vecindad de Can Tries,
la Associació d’Artistes Plàstics de Gavà y el Centre d’Història de la Ciutat, se enmarca en el conjunto de acciones de mejora urbanística y social que incluye el Proyecto de Intervención Integralde la Serra de les Ferreres.

Todo lo que podréis ver en la exposición es fruto de la colaboración vecinal y el trabajo de los equipos profesionales en la dinamización de grupos de conversación, talleres y entrevistas individuales. Una recopilación de testimonios orales y visuales de la memoria del barrio, un retrato de su identidad, un trozo de su realidad urbanística y social.

La inauguración será el próximo viernes 14 de septiembre a las 19h. Os esperamos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada